Floramor & Krukatös ”Fönstret”

I måndags slog vi upp portarna till vår nya lokal på Södra larmgatan 2, i samarbete med de Göteborgsbaserade företagen Vintage by Fé, Nic & Mel och Nic & friends som tillsammans bildar Area Eesome.

Genom vårt nya samarbete har vi nu också fått det fönster ut mot gatan som vår lokal på innergården saknar. Vi har valt att kalla butiken för Floramor & Krukatös ”Fönstret” av just den anledningen. Här i Fönstret tänker vi lyfta fram och ge plats åt de varor som inte kommer fram så tydligt i vår förvisso trivsamma men ack så trånga butik, där det med tiden blivit lite lager på lager…

Igår hade vi ett litet invigningskalas, vill du se lite proffsiga bilder från eventet så kika på Emmas blogg, hon har tagit fina foton, sånt som vi lyckades glömma i allt bubblande och ja, bubblande….

Posted on oktober 28, 2016 in Händelse, Ny inredning, Nya produkter

Share the Story

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top