Föreläsningskväll med Millandante d.26:e Okt

Formgivare och föreläsare Camilla Ström delar med sig av en stark och personlig resa. Från vårdpaket till kreativ företagare. En inspirationsföreläsning om kris och om att hitta kraften i skapandet och vardagen.

NÄR?: Torsdagen den 26:e Oktober
TID: 19.00
PLATS: Floramor & Krukatös, Kaserntorget 8, Göteborg
PRIS: 360 kr per person.
Vi bjuder på lite mingelmat, dryck & Kaffe
ANMÄLAN: Per telefon 031-136613 eller i butiken. Anmälan är bindande och avgift betalas vid anmälan. Begränsat antal platser

Under de 7 år som vi drivit Floramor & Krukatös har vi haft förmånen att träffa och lära känna många fina, kloka och härliga människor. Detta har gett oss anledning att återuppta våra tankar om att hålla föreläsningskvällar i vår lokal, som ju i sig manar till möten och samtal. Vi är glada att nu få besök av Camilla, som många på insta känner igen som människan bakom @millandante och vi ser med stor glädje fram emot denna kväll och att få dela den med Er!

 

Camilla Ström Foto Carina Olander

 

 

Posted on oktober 23, 2017 in Händelse

Share the Story

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top