Publicerad den Lämna en kommentar

Formland 2022

Så har mässorna äntligen kommit igång igen efter några års uppehåll, och vi har just kommit hem från en inspirerande tur till Herning, Danmark och årets Formland. Vi var mest ute efter just inspiration, energi och lite nya tankar inför denna mässa, inte nödvändigtvis så många nya leverantörer och produkter men lite av det fick vi med oss ändå. Mer info om detta kommer senare när det börjar dyka upp nyheter i butiken. Med detta inlägg vill vi visa lite bilder från vår tur, lite monterbesök hos gamla favoriter som Bergs Potter och B Green som båda hade härliga montrar med just den gröna, bohemiska, prunkande känsla vi mår så bra i.

Vi fick inte fotat överallt såklart men det var många härliga vilda buketter som fångade vår blick, härligt att det ännu är dessa vilda, höga, otämjda buketter som dominerar. Nu ser vi faktiskt lite fram emot hösten och de toner som kommer med den, de blommor & växter som är i säsong då och inte minst de nyheter vi snart vill visa upp för er. En liten glimt ovan bjuder vi på på en vas i tre storlekar vi inte kunde motstå.

Önskar er en fortsatt fin Augustidag

Jette & Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *