Publicerad den Lämna en kommentar

Höstmys med Annacate & babes in boyland

Hur firar vi bäst att hösten är här och att vår nya butiksdel är klar? -Jo med en HÖSTMYS kväll, Onsdag den 23/9 Klockan 16-19

I samarbete med Cattis från @annacate och Nathalie från @babes_in_boyland dukar vi upp höstens vackraste kransmaterial från @blackbirdandgoose på vår mysiga innergård och du som vill kan binda din egen höstkrans till självkostnadspris, eller om du hellre vill binda en höstbukett av material från naturen. Cattis och Nathalie guidar dig genom det hela. Vi bjuder på mingel på gården och inspiration både ute och inne, samt finfina erbjudanden på höstens härliga fång mm…

Välkommen förbi på hemvägen från jobbet, eller ta med vännen och låt er inspireras en stund hos oss. Ingen föranmälan krävs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *