Publicerad den Lämna en kommentar

Föreläsning 1/10

Med lite kort varsel vill vi hojta om en Föreläsningskväll vi bokat in med biologen och trädgårdsmästaren Rostam Gorbani nu på torsdag d 1/10.

Rostam gästar oss och delar med sig av sin kunskap om växter, bl.a. om att driva frön till plantor. Rostam har ett stort botaniskt intresse och på sina resor världen runt har han samlat in en stor mängd frön från unika och utrotningshotade växter. Förutom sitt arbete med med att skapa en unik frösamling driver han också fram växter och har lämnat bidrag av unika sorter till både Trädgårdsföreningen och Botaniska.

Många av er har ju redan handlat Rostams växter i vår butik och nu tänker vi att det vore intressant för många med ett tillfälle att träffa Rostam och ta del av hans breda kunskap om växtriket. Under kvällen finns det möjlighet att ställa frågor kring växter och odling och även att köpa växter från hans odlingar.

Tid: Torsdag d. 1 Oktober klockan 18-20

Kostnad 250kr

Vi minglar en stund på gården innan vi bänkar oss och lyssnar på Rostam. Sedan frågestund, evt mera mingel samt möjlighet att handla växter. Anmälan sker i butik eller via telefon 031-136613. Begränsat antal platser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *